כניסה
למנויות
צרו קשר

בורגול ירוק של אראל

בורגול ירוק של אראל

רכיבים:

בורגול
מעט  שמן זית
מלא לימון
שיני שום
צרור שלם כוסברה
צרור שלם פטרוזיליה
מלח.

 

אופן הכנה:

נתחיל מזה שהבורגול הוא בעצם גרגרי חיטה מלאה שבושלו ולאחר מכן נאפו ונגרסו, ניתן למצוא אותו ב 3 מידות: דק, גס וטחון.

הדרך הפשוטה והמהירה ביותר היא שלפני השימוש במתכונים שונים נשרה אותו במים רותחים - על כל כוס בורגול = כוס מים רותחים. 

ההשרייה תימשך כ 20-30 דקות ותגרום לגרגרים לספוח נוזלים - בגדול אחרי שלב זה הוא מוכן לאכילה ונשאר רק לסנן ולסחוט מהנוזלים אך הרבה יותר טעים שמשולב במתכונים - סלטים/ממולאים/תבשילים.

שמים בנינג'ה קצת שמן זית, מלא לימון, שיני שום, צרור שלם כוסברה צרור שלם פטרוזיליה, מלח.

שופכים את המיץ הירוק הזה לבורגול, מערבבים היטב ונהנים!

 

איך נתייחס:

כל ½ כוס בורגול זוהי מנת פחמימה

 
להאמין. לפעול. להגשים.